هزینه اجرا چاه ارت

ساخت وبلاگ

اجرای چاه ارت در مناطقی که زمین یا خاک های رسی و نمکی دارند بسیار ساده است. چون این نوع خاک ها دارای مقاومت و اهم بسیار پایین تری نسبت به زمین ها یا خاک های دیگر مناطق دارد . عمق چاه ارت باید در ساختمان ها و منازل مسکونی حدود ۳ تا ۵ متر حفر شود . ولی عمق چاه ارت در مراکزی مانند بیمارستانها و اداره ها و برج های بلند مرتبه و کارخانجات باید حدود ۱۰ متر حفر شود . تا به رطوبت کافی برای اجرای چاه ارت برسد و مقاومت زیر ۲ اهم چاه ارت برای تاییدیه وزارت کار لازم می باشد .

اجرای چاه ارت

آموزش روش اجرای چاه ارت

آموزش روش انجام چاه ارت به این صورت است که ابتدا باید چاهی به عمق ۵ تا ۱۰ متر حفر کنیم بعد از حفر چاه ارت باید سیم ارت مسی را به صفحه ارت باهنر به وسیله جوش کدولد از سه نقطه متصل کنیم . در مرحله بعد الکترود مسی یا صفحه ارت را درون چاه ارت به صورت ایستاده یا تیغه ای قرار میدهیم . و بعد از آن بنتونیت یا مواد کاهنده مقاومت زمین را با آب ترکیب میکنیم و به صورت ملات در می آوریم و اطراف الکترود ارت یا صفحه ارت مسی میریزیم . به طوری که صفحه مسی چاه ارت کاملا در مواد کاهنده چاه ارت یا بنتونیت محو شده و در نهایت باقی مانده عمق چاه ارت را با خاک رس پر میکنیم .

یکی از عوامل مهم که برای حفر و طراحی چاه ارت مورد توجه قرار میگیرد، هزینه های آن است که این مورد علاوه بر وسعت چاه ارت، دستمزد و ... به قیمت لوازم مورد نیاز چاه ارت هم بستگی دارد مانند قیمت بنتونیت و ... ، برای خرید و استعلام قیمت لوازم چاه ارت میتوانید به فروشگاه خاور مس مراجعه نمایید.

هزینه چاه ارت

هزینه چاه ارت در مناطقی که خاک های سنگی و سنگلاخی دارند بسیار بالا می باشد. چون باید از صفحه ارت باهنر به ابعاد ۵*۶۶*۶۶ استفاده کنند و همچنین سیم ارت مسی که به آنها جوش کدولد میخورد باید قطور باشد . که هر چه سیم ارت مسی ضخیم تر باشد اهم کمتری دارد و در نهایت قیمت و هزینه اجرای چاه ارت در زمین های رسی و نمکی کمتر می باشد . آموزش روش و نحوه اجرای چاه ارت با تجربه و علم روز تقریبا به سمت استفاده از الکترود میله ای یا لوله ای میرود .

نیاز صنعت...
ما را در سایت نیاز صنعت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نیاز صنعت niazsanat بازدید : 142 تاريخ : شنبه 7 مرداد 1402 ساعت: 20:53

آرشیو مطالب

لینک دوستان

خبرنامه